Higijena danas, pruža rješenje za sutra.

Naša garancija donosi objektivne primjere provjerene kvalitete i održivosti poduzeća.

Sa inovacijom higijenske garancije za najam tekstila SALESIANER MIETTEX prikazuje mjerljive kriterije za higijenu tekstila u područjima zdravstva, hotelijerstva, gastronomije i radne odjeće. 

 


Jamči standarizirane, dezinficirane procese pranja, redovite provjere i procjene kroz neovisne institucije.

 


Jamči procese za očuvanje okoliša po mjerama održivosti sa jasno određenim odredbama i redovitim provjerama kroz neovisne institucije.

Dezinfekcijsko čišćenje je posao specijalista: prikup, čišćenje, sušenje, finiširanje i skladištenje u najboljim higijenskim uvjetima. Sve počinje odabirom odgovarajućeg tekstila koji prolazi kroz duge higijenske procese održivosti, a istodobno ispunjava visoka očekivanja korisnika. 

SALESIANER MIETTEX pruža higijensku garanciju na svim područjima poslovanja.

Ono što je započelo sa dostavom bolnica i domovima za starije i nemoćne osobe izveden je prijenos na cijelokupni tekstilni menandžment.  SALESIANER MIETTEX ispunjava pravne smjernice i uvjete za bolničko rublje u praonicama, u zdravstvu, kao i za posteljno i stolno rublje u hotelijerstvu i gastronomiji, radnu odjeću u obrtima i tvrtkama. 

 

Higijena je holistička briga. Outsorcing logistike pranja rublja postalo je učinkovito sredstvo higijenskog menandžmenta. Budući da je u pitanju više od čistoće, visoko učinkovita higijena bitna je u zaštiti od bakterija ili patogena. Ranije je to bilo uobičajeno da su hoteli i restorani brinuli u svojim praonicama o opskrbi tekstila. Priznati higijenski stručnjaci poput  Dr. Klaus-Dieter Zastrow s instituta za medicinu higijene i okoliša u Berlinu upozorava: „Mnoge tvrtke sami peru rublje u 7,5 kg perilici na  30°C zbog financijskog troška. Takav način pranja ne postiže željenu dezinfekciju i rublje postaje izvor mirkoba." Profesionalne, standarizirane metode mogu se postići jedino od strane stručnjaka. SALESIANER MIETTEX čini upravljanje higijenom rublja atraktivnim.

© SALESIANER MIETTEX GmbH