16. travnja 2020

SALESIANER sada nudi zaštitu za usta i nos

S obzirom na veliku potražnju i malu dostupnost važnih proizvoda za zaštitu usta i nosa, SALESIANER od početka travnja proizvodi višekratne proizvode za zaštitu usta i nosa.

 

Kao što vam je iz raznih medija poznato, zbog svjetske krize koju je uzrokovao koronavirus, i dalje je potražnja za proizvodima za zaštitu usta i nosa velika.

Kao vodeći austrijski dobavljač tekstila za najam odlučili smo dodatno uz stalnu opskrbu domaćih poduzeća higijenski čistim i dezinficiranim rubljem i radnom odjećom održivo doprinijeti borbi protiv širenja COVID-19:

U nekoliko SALESIANER pogona započeli smo s proizvodnjom proizvoda za zaštitu usta i nosa od vlastitog tekstila. Ti su proizvodi izrađeni u dva sloja, mogu se prati i tako višekratno koristiti. Kroz ovu vrstu recikliranja postojećeg tekstila, s jedne strane čuvamo okoliš, a možemo istovremeno pridonijeti zaštiti vaših zaposlenika i klijenata.

Uz to, u ponudi su i razni drugi perivi proizvodi za zaštitu usta i nosa od pamuka i mikrovlakana.

S obzirom na ograničenu raspoloživost, novom ponudom želimo poduprijeti prije svega domaća poduzeća pri nabavi proizvoda za zaštitu usta i nosa.

 

Za više informacija o našem novom proizvodnom asortimanu, obratite nam se putem telefona na +385 1 245 0621 ili na e-mail salesianer@salesianer.hr.