Najam tekstila za zajamčenu higijenu rublja

Profesionalni dezinfekcijski postupci pranja za Vašu sigurnost

Higijenski besprijekorno rublje u hotelu i gastronomskim objektima za goste je od velike važnosti. Profesionalno upravljanje tekstilom štiti od moguće zaraze putem tekstila. U SALESIANER-u se tekstil za najam obrađuje prema propisanim dezinfekcijskim postupcima pranja. To se osigurava kemo-termičkom dezinfekcijom na 60° Celzija. Nezavisna sveučilišta i higijenski instituti redovito provjeravaju procese, izdaju stručne procjene te gostima daju garanciju higijenski besprijekornog tekstila.

 

Kvalitetne zaštitne navlake za vrhunsku higijenu kreveta

 

Specijalni tekstil
Specijalne navlake pridonose boljim rezultatima na testovima higijene, čuvaju Vaše madrace i jastuke, a gostima daju garanciju higijene.

Za ove navlake, kao i za sav tekstil koji isporučuje SALESIANER, vrijedi garancija higijene koja se postiže kroz nezavisno ispitane, propisane dezinfekcijske postupke pranja.

Saznaj više
Zaštita za madrace
Veći komfor prilikom spavanja i sigurnost za Vaše goste. Navlake za madrace prozračne su i stvaraju pouzdanu barijeru protiv tekućine, grinja i mikroorganizama.

Stavljanje rastezljive lanene plahte lako je, lanena plahta jednostavno se navlači preko zaštite za madrac.

Saznaj više
Zaštita za jastuke
I jastuci moraju biti zaštićeni. Navlake za jastuke od specijalnog tekstila koji ne propušta grinje i mikroorganizme preporučuju kvalitetni servisi za održavanje kućanstva.

Zaštita za jastuke jednostavno se navuče preko jastuka te ga sigurno i pouzdano štiti.

Saznaj više