Profesionalna opskrba otiračima
za više zaštite, sigurnosti i čistoće

SALESIANER s otiračima za zaštitu od prljavštine, reklamnim otiračima, otiračima za sprječavanje umora i otiračima za otvorene prostore nudi širok asortiman proizvoda za svako područje primjene.

Nudimo otirače za različite svrhe i zadatke. Naši standardni ulazni otirači dolaze u plavo-sivoj, crvenoj i smeđoj boji. Za zaštitu Vaših podova i smanjenje unosa prljavštine nudimo personalizirane reklamne otirače koji doprinose imidžu Vašeg poduzeća ili služe za postavljanje Vaše reklamne poruke. Asortiman za otvorene prostore upotpunjuju otirači za otvorene prostore za zaštitu od grube prljavštine, otirači za zaštitu od prljavštine i otirači s čekinjama protiv fine prašine i vlage. Osim toga, za stojeća radna mjesta nudimo otirače za sprječavanje umora. Oni imaju dokazan ergonomski učinak te smanjuju broj dana odsutnosti zaposlenika zbog rasterećenja zglobova i muskulature.

 

Pregled Vaših pogodnosti

Alternate Text u slučaju vlage smanjuje opasnost od klizanja na ulazu – za Vaše klijente i zaposlenike
Alternate Text otirači su dostupni u raznim bojama, veličinama i s personaliziranim reklamnim natpisom prema kriterijima imidža poduzeća
Alternate Text unajmljeni otirači higijenski su bolje rješenje od kupljenih otirača
Alternate Text štite se kvalitetni podovi
Alternate Text učinkovito planiranje, čišćenje i pravovremena zamjena otirača
Rado ćemo Vas
osobno savjetovati!
Nazovite nas na +385 1 2450 621
a ako želite
Molimo navedite ime.
Molimo navedite tvrtku.
Molimo navedite broj telefona bez "+" ili posebnih znakova.
[CallbackForm.Errors.PLZ_hr-HR]