Sorry, item "offcanvas-col1" does not exist.

Sorry, item "offcanvas-col2" does not exist.

Sorry, item "offcanvas-col3" does not exist.

Sorry, item "offcanvas-col4" does not exist.

HR

Koristite ručnike od tkanine,
štitite okoliš i zaposlenike

Držači za ručnike od tkanine iz linije Bluecare od SALESIANERA odlična su promocija za Vaše poduzeće te su sinonim za higijenu i održivost. Ručnici od tkanine uklanjaju  vlagu, ostatke sapuna i mikroorganizama, a pritom su nježni prema koži i prodiru u pore. Čisti i korišteni dio ručnika od tkanine pritom su uvijek higijenski i prostorno odvojeni. Nakon što se potroši 40 metara tkanine, rola s ručnikom od tkanine se odvozi i obrađuje potvrđenim kemo-termičkim postupkom u okviru usluge pranja.

Vaše pogodnosti

  • dubinsko higijensko čišćenje zahvaljujući upravljanju tekstilom
  • profesionalna obrada uz stroge standarde higijene i zaštite okoliša
  • pouzdani odvoz i isporuka rola ručnika od tkanine
  • dug vijek trajanja role ručnika od tkanine pozitivno utječe na okoliš. Nakon kraja životnog vijeka role ručnika od tkanine koriste se kao krpe za čišćenje u radionicama
  • jasno odvajanje: bijela rola za prostore za odmor ili uredske prostore, plava rola za radne prostore i radionice

 

Ručnici od tkanine bolji su za okoliš od papirnatih ručnika

Istraživanje koje su naručile gospodarska udruga WIRTEX (Wirtschaftsverband Textil Service e.V.) i udruga ETSA (European Textile Services Association) pod naslovom „Brisanje ruku na ekološki način. Istraživanje o održivosti tkanine i papira“ sustavu s ručnicima od tkanine daju jasnu prednost u odnosu na papirnate ručnike.

Role s ručnicima od tkanine stvaraju do 95 % manje otpada, potrebno im je do 48 % manje energije te imaju do 29 % manji staklenički potencijal od nerecikliranog papira. I istraživanje „Higijensko brisanje ruku. Usporedba četiriju sustava: Pamučni ručnici, papirnati ručnici, sušila na topli zrak, sušila s protokom zraka“ potvrđuje da brisanje ruku ručnicima od tkanine daje najbolje rezultate.

Premium Dry u ovom slučaju nudi ekonomično i održivo rješenje.

You are using an outdated browser. The website may not be displayed correctly. Close