Sorry, item "offcanvas-col1" does not exist.

Sorry, item "offcanvas-col2" does not exist.

Sorry, item "offcanvas-col3" does not exist.

Sorry, item "offcanvas-col4" does not exist.

HR

Grüezi - Švicarska, stižemo!

Salesianer grupi uručena je prestižna nagrada nešto kasnije nego što je planirano zbog ograničenja COVID-19 koja su na snazi za događaje.

SALESIANER Schweiz Expansion 06 2022 4ea61b83

Management Team SALESIANER Switzerland (v.l.n.r):
Johann Kandelsdorfer (kaufmännischer Leiter), Markus Kühböck (GF), Markus Fleischanderl (GF), Victor Ioane (CEO)

Cilj je nadograđivati uspjeh postignut u Vorarlbergu prošle godine, uzimajući pozitivna iskustva i tržišno znanje stečeno ovdje kako bi uspješno ušao na švicarsko tržište.SALESIANER portfolio će se prvenstveno bazirati na najmu radne odjeće, industrijskih krpa i Premium otirača. Također, imali smo mogućnost da se zajedničkim snagama udružimo sa praonicama rublja u Zürich-u, kako bismo još bolje razumijeli zahtjeve naših kupaca. Za početak, fokus je na lokalnim trgovinama, proizvođačima i farmaceutskim kompanijama.

"Oduševljeni smo što možemo zatvoriti krug u D-A-CH regiji, a SALESIANER sada kupce u Švicarskoj opskrbljuje i iznajmljenim tekstilom. Ključni čimbenik u našoj odluci da napravimo ovaj potez bio je sam potencijal tržišta koje ima vrlo zanimljivu strukturu kupaca. Ono što švicarske tvrtke žele je kvaliteta i pouzdanost. Vrijednosti koje idu ruku pod ruku s onima SALESIANER-a i na taj nam način daju pozitivan pogled na budućnost", kaže izvršni direktor SALESIANERA dr. Victor Ioane o preseljenju u susjednu zemlju.

Markus Fleischanderl, kao operativni menadžer švicarske podružnice, vidi potencijal i raduje se izazovu: "Švicarska je za nas vrlo uzbudljiva perspektiva. Samo tržište je po mnogočemu slično austrijskom, posebno u Vorarlbergu. Ipak, prvo se moralo odlučiti, na temelju analize tržišta, koji su proizvodi i usluge potrebni.  U zemlji se trenutno nalaze industrijske praonice rublja koje uglavnom opskrbljuju hotele i restorane u Švicarskoj. Brzo nam je postalo jasno kojim putem krenuti: postoji samo nekoliko praonica rublja koje mogu pružiti visokokvalitetne tekstilne usluge u segmentima radne odjeće, krpa za čišćenje i otirača. I tu vidimo našu priliku, jer je potražnja za održivim proizvodima s pratećim uslugama vrlo visoka, a švicarske tvrtke čvrsto vjeruju u regionalna rješenja."

Cilj nam je pozicionirati SALESIANER kao kvalitetan brend na švicarskom tržištu i postati najbolji partner za trgovinu i industriju.

Natrag

Rado ćemo

Vas osobno

savjetovati!

Nazovite nas

You are using an outdated browser. The website may not be displayed correctly. Close