Sorry, item "offcanvas-col1" does not exist.

Sorry, item "offcanvas-col2" does not exist.

Sorry, item "offcanvas-col3" does not exist.

Sorry, item "offcanvas-col4" does not exist.

HR

Impresum

SALESIANER MIETTEX Lotos d.o.o.

Radnička cesta 169
10 000 Zagreb
Tel.: +385 2450 621
Fax: +385 2456 892
E-Mail: salesianer@salesianer.hr

Trgovački sud u Zagrebu MBS: 080180292

UID: HR90491206575

Član uprave: Stefan Marković

Član komora: Privredna komora, stručna udruženje konfekcijske industrije

 

Članstva

E.T.S.A.

 

Autorsko pravo

Usluge i sadržaji web-stranice zaštićeni su autorskim pravom. Umnožavanje, distribucija ili drugo korištenje usluga moguće samo u izričito određenom okviru (kao npr. skidanje, ako je to izričito ponuđeno).

 

Zaštita podataka

Svi podaci koje se na web-stranici objavljuju, elektronski su obrađeni i koriste se za obradu upita odnosno narudžbi, uz primjenu važećih nacionalnih i europskih propisa za zaštitu podataka. Podaci se ne prodaju, iznajmljuju ili ustupaju trećim osobama.

 

Linkovi

Web-stranica sadrži poveznice (linkove) na web-stranice drugih ponuđača. Operater web stranice nije odgovoran za strane sadržaje koji su dostupni preko tih poveznica (LINKOVI). Strana ponuda je pri prvom povezivanju pregledana po pitanju protuzakonitih sadržaja. Tek nakon što smo ustanovili ili se nas na to upozori da ponuda ima protuzakoniti sadržaj, ova poveznica (link) se ukida ukoliko je to tehnički moguće i prihvatljivo.

 

Postavljanje linkova

Hiperlinkovi na početnoj stranici ove web stranice dozvoljeni su uz saglasnost operatera. Izričito je zabranjeno povezivanje pojedinih stranica web-ponude u strane stranice.

 

Obaveza

Tijekom korištenja web-stranice korisnik prihvaća Opće uvjete poslovanja i suglasan je s time da nikakve podatke koji su protuzakoniti, moralno uvredljivi, pornografski ili sadrže druge sumnjive sadržaje, neće slati ili drugim korisnicima time dosađivati. Vlasnik web-stranice ima pravo takve sadržaje brisati s web-stranice.

 

Raspoloživost

Ne postoji pravo ili jamstvo u pogledu raspoloživosti, pouzdanosti, funkcionalnosti ili točnosti online-ponude. U okviru stalne aktualizacije web-stranice usluge se mogu bez prethodne obavijesti mijenjati ili ukinuti.

Rado ćemo

Vas osobno

savjetovati!

Nazovite nas

You are using an outdated browser. The website may not be displayed correctly. Close