Sorry, item "offcanvas-col1" does not exist.

Sorry, item "offcanvas-col2" does not exist.

Sorry, item "offcanvas-col3" does not exist.

Sorry, item "offcanvas-col4" does not exist.

HR

SALESIANER sada nudi zaštitu za usta i nos

S obzirom na veliku potražnju i malu dostupnost važnih proizvoda za zaštitu usta i nosa, SALESIANER od početka travnja proizvodi višekratne proizvode za zaštitu usta i nosa.

bild salesianer mns produkte 04 2020 lba

Kao što vam je iz raznih medija poznato, zbog svjetske krize koju je uzrokovao koronavirus, i dalje je potražnja za proizvodima za zaštitu usta i nosa velika.
Kao vodeći austrijski dobavljač tekstila za najam odlučili smo dodatno uz stalnu opskrbu domaćih poduzeća higijenski čistim i dezinficiranim rubljem i radnom odjećom održivo doprinijeti borbi protiv širenja COVID-19: U nekoliko SALESIANER pogona započeli smo s proizvodnjom proizvoda za zaštitu usta i nosa od vlastitog tekstila. Ti su proizvodi izrađeni u dva sloja, mogu se prati i tako višekratno koristiti. Kroz ovu vrstu recikliranja postojećeg tekstila, s jedne strane čuvamo okoliš, a možemo istovremeno pridonijeti zaštiti vaših zaposlenika i klijenata.
Uz to, u ponudi su i razni drugi perivi proizvodi za zaštitu usta i nosa od pamuka i mikrovlakana. S obzirom na ograničenu raspoloživost, novom ponudom želimo poduprijeti prije svega domaća poduzeća pri nabavi proizvoda za zaštitu usta i nosa.

Za više informacija o našem novom proizvodnom asortimanu, obratite nam se putem telefona na +385 1 245 0621 ili na e-mail salesianer@salesianer.hr.

Natrag

Rado ćemo

Vas osobno

savjetovati!

Nazovite nas

You are using an outdated browser. The website may not be displayed correctly. Close