Sorry, item "offcanvas-col1" does not exist.

Sorry, item "offcanvas-col2" does not exist.

Sorry, item "offcanvas-col3" does not exist.

Sorry, item "offcanvas-col4" does not exist.

HR

Usklađenost s važećim pravnim propisima i internim smjernicama (Compliance) u SALESIANER-u

Poštovani zaposlenici, cijenjeni poslovni partneri,

Pravna i regulatorna usklađenost je temeljna vrijednost u SALESIANER-u. Naši Kodeksi ponašanja čine okosnicu našeg upravljanja usklađenošću (Compliance-om), čiji je cilj poštivanje pravnih i etičkih načela. Svaki pojedinac u našoj poslovnoj mreži – zaposlenici i poslovni partneri – potiče se da postupa u skladu s tim načelima.

Naši Kodeksi ponašanja

Naši Kodeksi ponašanja utvrđuju bitne obveze i temeljne vrijednosti koje usmjeravaju naše djelovanje i osiguravaju usklađenost sa pravnim propisima. Naš pravni (Compliance) odjel daje smjernice i pruža podršku našim zaposlenicima i poslovnim partnerima.

Redovito praćenje

Naša usklađenost poslovanja (Compliance) kontinuirano se prilagođava promjenama zakonske i druge pravne regulative. Imamo jasne smjernice za slučajeve otkrivanje informacija, izbjegavanje sukoba interesa i poštivanje zakonskih zahtjeva. Povjerenici za praćenje usklađenosti osiguravaju usklađenost s tim smjernicama.

Naše politike i procedure

Osim navedenih Kodeksa ponašanja, unutar usklađenosti poslovanja SALESIANER Grupe, interna pravila pokrivaju sljedeću tematiku:

Interne politike usklađenosti: one uključuju smjernice za sigurnost informacija, izbjegavanje sukoba interesa i usklađenost sa zakonskim zahtjevima.

Integritet dobavljača i provjera podobnosti: koristimo pristup koji je temeljen na riziku kako bismo osigurali da naši dobavljači dijele naše vrijednosti i standarde.

Mehanizam pritužbi: Interni mehanizam za pritužbe omogućuje zaposlenicima i vanjskim sudionicima da prijave potencijalna kršenja zakona i propisa.

Naša predanost boljoj budućnosti

U SALESIANER-u smo svjesni svoje odgovornosti za stvaranje boljeg svijeta za budućnost. Aktivno se zalažemo za etička načela i usklađenost sa zakonima, kako bismo osigurali održivo i odgovorno korporativno upravljanje. Ovdje možete pronaći naš sustav zaštite zviždača.

Downloads

Preuzmite dodatne informacije o aktualnim temama kako biste dobili kratki pregled:

Download Kodeks ponašanja i etike za zaposlenike
Download Kodeks ponašanja i etike za dobavljače

LEGAL Verhaltens  und Ethikkodex Mockup 1499aafc

Rado ćemo

Vas osobno

savjetovati!

Nazovite nas

You are using an outdated browser. The website may not be displayed correctly. Close