Sorry, item "offcanvas-col1" does not exist.

Sorry, item "offcanvas-col2" does not exist.

Sorry, item "offcanvas-col3" does not exist.

Sorry, item "offcanvas-col4" does not exist.

HR

Farmacija i mikroelektronika

Čiste sobe su posebne prostorije u kojima koncentracija čestica u zraku mora biti niska. Tehnologija čiste sobe koristi se posebno u proizvodnji poluvodiča, optike i laserske tehnologije, znanosti o životu, medicinskih istraživanja i farmaceutske industrije.

Da bi mogli raditi ""čisto"", stručno osoblje treba odgovarajuću opremu za čistu sobu. Počevši od pravog izbora materijala za njegu i ponovnu obradu proizvoda, potrebno je odgovarajuće znanje. SALESIANER nudi širok portfelj tekstila u čistim sobama - od kombinezona do kape za čiste sobe i čizama za čiste sobe, naočala za čiste sobe i donjeg rublja za zaposlenike koji rade u čistim sobama. Dodatna oprema za čiste prostorije kao što su krpe od mikrovlakana, krpe, kolica za servisiranje, teleskopski stupovi ili nosači za krpe dostupni su kao proizvodi za iznajmljivanje ili kupnju.

Osim proizvoda za čistu sobu i stručnih savjeta, SALESIANER nudi praktičnu uslugu kabineta, "uslugu na licu mjesta" s obučenim pomoćnicima u opskrbi, rješenjima pametnih kutija i automatima za prodaju odjeće. Sustav upravljanja kvalitetom kao i certificirani postupci i procesi jamče optimalne rezultate u usluzi čiste sobe. Integrirani barkodovi osiguravaju transparentan uvid, aplikacija za popravak i vlastiti web portal također su dostupni našim kupcima za upite i dodatne informacije.

Rado ćemo Vas
osobno savjetovati!

Nazovite nas na

a ako želite

Povranti poziv
Prezime*
Tvrtku*
Broj telefona*
Poštanski broj*
Please calculate 7 plus 3.

Rado ćemo

Vas osobno

savjetovati!

Nazovite nas

You are using an outdated browser. The website may not be displayed correctly. Close