Sorry, item "offcanvas-col1" does not exist.

Sorry, item "offcanvas-col2" does not exist.

Sorry, item "offcanvas-col3" does not exist.

Sorry, item "offcanvas-col4" does not exist.

HR

Zdravstvo i domovi za starije i nemoćne

Apsolutno je neophodno odabrati pravi tekstil za svakodnevnu uporabu u bolnicama, rehabilitacijskim centrima, staračkim domovima ili kirurškim centrima. SALESIANER-ov sveobuhvatan portfelj proizvoda pomaže medicinskom osoblju da što bolje obavlja svoj posao u različitim područjima zdravstvene zaštite.

Također nudi odjeću za pacijente, posteljinu na odjelu i odjeću za osoblje. Višekratna nesterilna kirurška odjeća, kao i sterilni kirurški proizvodi u najkvalitetnijoj i čistoj odjeći za bolničke ljekarne pružaju zdravstvenim radnicima spas u svakodnevnom radu.

"Osobna usluga pranja rublja", koja pruža posebnu skrb o tekstilu u domovima umirovljenika, staračkim domovima ili domovima za starije osobe olakšava rukovanje osobnim rubljem štićenika i dugoročno štedi troškove outsourcingom internih usluga pranja rublja SALESIANER-u. Osim SALESIANER-ovih medicinskih proizvoda, mogu se kupiti i drugi proizvodi kao što su otirači za kontrolu prljavštine i reklamne otirači, krpe za čišćenje i krpe za svakodnevno čišćenje i održavanje.

Rado ćemo Vas
osobno savjetovati!

Nazovite nas na

a ako želite

Povranti poziv
Prezime*
Tvrtku*
Broj telefona*
Poštanski broj*
What is the sum of 4 and 3?

Rado ćemo

Vas osobno

savjetovati!

Nazovite nas

You are using an outdated browser. The website may not be displayed correctly. Close