Sorry, item "offcanvas-col1" does not exist.

Sorry, item "offcanvas-col2" does not exist.

Sorry, item "offcanvas-col3" does not exist.

Sorry, item "offcanvas-col4" does not exist.

HR

Profesionalna usluga prostirki za veću zaštitu, sigurnost i čistoću.

SALESIANER-ov asortiman tepiha uključuje široku paletu proizvoda za različite primjene. Naše prostirke za kontrolu prašine štite ljude i namještaj od klizanja i zaprljanja. Logotip i prostirke za poruke klasične su reklamne prostirke koje se mogu koristiti za prenošenje kratkih sažetih poruka posjetiteljima.
Ergonomske prostirke, često poznate kao "prostirke protiv umora", pružaju podršku mišićima zaposlenika na stalnim poslovima, igrajući ulogu u promicanju zdravlja na poslu. Gumeni otirači ili protuklizni otirači u proizvodnim pogonima i, poput vanjskih i unutarnjih tepiha, sprječavaju klizanje u prijemnim prostorima ili u područjima velikog pješačkog prometa.


Vaše prednosti na prvi pogled:

  • Smanjuje rizik od klizanja u ulaznom prostoru, posebno u vlažnim uvjetima - za vaše kupce i zaposlenike
  • Tepisi dostupni u mnogim bojama, veličinama kao i pojedinačni reklamni otisak prema CI specifikacijama
  • Otirači za iznajmljivanje higijenskije su od otirača za kupnju Podovi su zaštićeni
  • Učinkovito planiranje, čišćenje i točna izmjena tepiha
<iframe src="https://player.vimeo.com/video/774723119?h=c3b00cdb5b&badge=0&autopause=0&player_id=0&app_id=58479" frameborder="0" allow="autoplay; fullscreen; picture-in-picture; clipboard-write" style="position:absolute;top:0;left:0;width:100%;height:100%;" title="Mattenvideo HR_IA"></iframe>

Premium otirači

Otirači za kontrolu prašine tvrtke SALESIANER imaju mnoge prednosti: štite ljude od proklizanja po vlažnom vremenu, a također štite pod od prljavštine i oštećenja. SALESIANER nudi uslugu otirača u praktičnoj varijanti najma u bezbrižnom paketu. Naši vozači redovito zamjenjuju rabljene otirače za higijenski čiste otirače.


1 m2 površine otirača upija cca 3 kg suhe prljavštine i upija oko 4 litre vlage. To daje dodatnu čistoću i sigurnost. Ulovljeno je 80% prljavštine - to mogu učiniti samo visokokvalitetni otirači s najlonskim vlaknima s visokim uvijanjem. Ova posebna vlakna nude izuzetno veliku površinu i optimalan učinak četkanja. Prljavština se skuplja na dnu prostirke i nije vidljiva na površini. U praonici rublja prostirka je ponovno čista.

premiummatte graphite antirutsch 62f6dbb9
premiummatte braun antirutsch 3e3f17c8
premiummatte rot antirutsch 173973b3

Reklamni otirači

Logotip ili reklamni otirači važni su ambasadori kada je u pitanju predstavljanje kratkog sadržaja poput reklamnih poruka ili logotipa vaše tvrtke. Neophodan za nastup na sajmovima i događajima, ali jednako važan na recepciji ili predvorju tvrtki i hotela.


Naši reklamni otirači su pojedinačno ispisivi iotirači s vrlo dobrim učinkom hvatanja prljavštine. Izaberite iz palete od 44 boje i kreirajte željeni dizajn. Podržavamo vas u tome. Pomoću reklamnih otirača dajete pravu izjavu i ostavljate dobar dojam na svoje kupce. Koristite neiskorišteni podni prostor za poruke ili oglašavanje kako biste stvorili očaravajući ambijent. Za čist i njegovan izgled na raspolaganju vam je dokazana usluga pranja otirača SALESIANER.

design color matte farben antirutsch a04836cf
design matte logo grau fb3c4519
freestyle matte design 600eedab

Special otirači

Gumene prostirke su svestrane. I u zatvorenom i na otvorenom može se koristiti u stražnjim uredskim prostorima, kao dodatak za zaštitu od blata ili u ulaznim prostorima. Gumene prostirke otporne su na ulje, vodu i otapala. Ergonomske prostirke tvrtke SALESIANER posebno su dizajnirane za stajaća radna mjesta. Naprezanja uzrokovana tvrdim podovima smanjuju se i oslobađaju tijelo i zglobove. Dugoročno, prostirke protiv umora podržavaju dobrobit i fizičko zdravlje zaposlenika.

allroundstripe gummimatte schwarz 89c8d40e
allroundchess gummimatte schwarz b0e3f494
ergonomicantibac gummimatte schwarz 5b214a8e
ergonomicdots gummimatte schwarz 38e95719
ergonomicplus gummimatte schwarz 9b158503
ergonomicplussafety gummimatte schwarz d15e2a2f

Rado ćemo Vas
osobno savjetovati!

Nazovite nas na

a ako želite

Povranti poziv
Prezime*
Tvrtku*
Broj telefona*
Poštanski broj*
Please add 7 and 5.

Aktualne informacije

Preuzmite dodatne informacije o aktualnim temama kako biste dobili kratki pregled.

folder mockup szonyegszolgaltatas szonyegberles 2022 DE a521f7de

Rado ćemo

Vas osobno

savjetovati!

Nazovite nas

You are using an outdated browser. The website may not be displayed correctly. Close