Sorry, item "offcanvas-col1" does not exist.

Sorry, item "offcanvas-col2" does not exist.

Sorry, item "offcanvas-col3" does not exist.

Sorry, item "offcanvas-col4" does not exist.

HR

Zašto odabrati najam tekstila?

Profesionalna usluga iznajmljivanja rublja od SALESIANER-a ima brojne prednosti u odnosu na vlastitu praonicu rublja. S jedne strane, nema investicijskih troškova za kupnju i kontinuirano održavanje perilica i sušilica rublja, a s druge strane, usluga iznajmljivanja rublja omogućuje fleksibilniju prilagodbu količina rublja odgovarajućim potrebama.

SALESIANER ima kvalificirane stručnjake koji imaju dugogodišnje znanje u profesionalnom tretmanu tekstila. To osigurava visoku kvalitetu i zaštitu rublja tijekom obrade i produljuje vijek trajanja tekstila. Aspekti održivosti usmjereni su na profesionalnu uporabu deterdženata zajedno s održivim izvorima energije. Osim toga, zahvaljujući pokrenutim projektima recikliranja, rabljeni tekstil reciklira se umjesto da se jednostavno odlaže, čime se podupire kružno gospodarstvo.

Zahvaljujući SALESIANER-ovoj visokoj razini orijentacije usluge, kupci se mogu usredotočiti na svoju osnovnu djelatnost umjesto da troše vrijeme i resurse na internu njegu rublja. Uklanjaju se troškovi osoblja za praonicu rublja, kao i troškovi ulaganja za strojeve. Iznajmljivanje tekstila i pripadajuće usluge stoga nude ekonomičnu i održivu alternativu samopranju i omogućuju uštedu troškova, očuvanje resursa, visoku kvalitetu, fleksibilnost, higijenu, uštedu vremena i udobnost.

warum kostenersparnis

Ušteda troškova

Profesionalna usluga iznajmljivanja rublja može vam pomoći uštedjeti troškove. Outsourcingom njege rublja nema potrebe ulagati u perilice rublja ili sušilice, kao i povezane operativne i kadrovske troškove. Troškovi skladištenja također se mogu smanjiti na minimum zahvaljujući usluzi preuzimanja i dostave. U izravnoj usporedbi s internim rješenjima za pranje rublja, iznajmljivanje rublja stoga može biti isplativa alternativa za profesionalnu njegu rublja.

warum Ressourcenschonung

Očuvanje resursa

Korištenjem profesionalnih industrijskih perilica i sušilica rublja potrošnja vode i energije može se dokazano smanjiti. Učinkoviti procesi optimiziraju korištenje resursa kao što su voda, energija i deterdženti. Certificirani, ekološki prihvatljivi deterdženti i procesi pomažu smanjiti utjecaj na okoliš. Zahvaljujući SALESIANER-ovoj opsežnoj operativnoj mreži i optimiziranim prometnim pravcima, moguće je dugoročno smanjiti utjecaj na okoliš.

warum flexibilitaet

Fleksibilnost

Jedna od prednosti koju SALESIANER nudi svojim kupcima je mogućnost fleksibilnog prilagođavanja količina rublja njihovim potrebama, čak i u kratkom roku tijekom vršnih radnih opterećenja. U slučaju bilo kakvih sezonskih fluktuacija, kao što su hotelijerstvo i ugostiteljstvo, ili u slučaju općih promjena u poslovnom okruženju, količina i vrsta iznajmljenog tekstila mogu se brzo prilagoditi  potrebama kako bi se bez odgađanja moglo nastaviti svakodnevno poslovanje kao i obično.

icon drops

Higijenska sigurnost

Kao austrijski tržišni lider u upravljanju tekstilom, SALESIANER osigurava da se posteljina za iznajmljivanje pere i priprema higijenski prema najvišim standardima i normama. Certificirani postupci pranja i standardizirane kontrole kvalitete osiguravaju da je tekstil čist, sterilan ako je potrebno, odgovarajuće kvalitete i stoga siguran za uporabu u zdravstvu, industriji, trgovini i trgovini u skladu sa zakonskim propisima.                                                                                                                         

warum zeitersparnis

Ušteda vremena

Outsourcing njege rublja štedi znatnu količinu vremena u svakodnevnom radu. Nema potrebe brinuti se o kupnji, održavanju, skladištenju, popravljanju ili jednostavnom odlaganju rublja. Jer s našom uslugom iznajmljivanja rublja, tvrtke dobivaju sve iz jednog izvora. Zauzvrat, naši kupci mogu se usredotočiti na svoju osnovnu djelatnost, jer SALESIANER brine o cjelokupnom procesu njege tekstila i pruža profesionalno rješenje za sve zahtjeve.

warum nachhaltigkeit

Održivost

Korištenjem posteljine za iznajmljivanje, naši kupci već daju doprinos zaštiti okoliša. Konkretno, to se postiže profesionalnom preradom rublja zahvaljujući suvremenim tehnologijama i strojevima, ili poboljšanjem deterdžentnih tvari istraživanjem i razvojem. Istovremeno, mi u SALESIANER-u uspijevamo održivo poboljšati svoj ekološki otisak kroz poštivanje korištenja resursa zajedno s korištenjem obnovljivih izvora energije i programima recikliranja.

Aktualne informacije

Preuzmite dodatne informacije o aktualnim temama kako biste dobili kratki pregled.

Corporate folder 2023 EN mockup bd2e3f58

Rado ćemo

Vas osobno

savjetovati!

Nazovite nas

You are using an outdated browser. The website may not be displayed correctly. Close