Sorry, item "offcanvas-col1" does not exist.

Sorry, item "offcanvas-col2" does not exist.

Sorry, item "offcanvas-col3" does not exist.

Sorry, item "offcanvas-col4" does not exist.

HR

Hoteli, restorani i Catering

Dugi radni dan u kuhinji restorana, uslužnom prostoru ili domaćinstvu u Vašem hotelu može biti sadržajan i izazovan. Uz pravi najam tekstila od SALESIANER-a, možete osigurati da vaši zaposlenici uvijek imaju dovoljan broj hotelskog tekstila za svoje svakodnevne zadatke. Bez obzira trebate li posteljinu, posteljinu od frotira ili stolnjak za Vaš hotel ili restoran, uvijek se možete osloniti na našu uslugu najma.


Na raspolaganju smo vam kao pouzdan partner u hotelijerstvu koji će vam pomoći da vaši apartmani, hoteli za odmor, hotelska naselja ili gradski hoteli uvijek budu opremljeni posteljinom najbolje kvalitete. Gosti hotela u organskim hotelima te termalnim i wellness hotelima osjećaju se posebno ugodno u organskoj posteljini i organskom ručniku koji pruža SALESIANER.


Budući da brinemo o dobrobiti vaših gostiju, također želimo da vaši zaposlenici budu zadovoljni na poslu i ovdje nude sveobuhvatan asortiman odjeće. To se kreće od odjeće za kuhanje do pregača, hlača na pasicu, polo majica i majica, do tunika ili jakni od mekane ljuske za vaše osoblje za domaćinstvo i, naravno, jednako certificirane odjeće usklađene s HACCP-om.

Rado ćemo Vas
osobno savjetovati!

Nazovite nas na

a ako želite

Povranti poziv
Prezime*
Tvrtku*
Broj telefona*
Poštanski broj*
Please add 2 and 5.

Rado ćemo

Vas osobno

savjetovati!

Nazovite nas

You are using an outdated browser. The website may not be displayed correctly. Close