Sorry, item "offcanvas-col1" does not exist.

Sorry, item "offcanvas-col2" does not exist.

Sorry, item "offcanvas-col3" does not exist.

Sorry, item "offcanvas-col4" does not exist.

HR

Radna odjeća za industriju, trgovinu, hotele, restorane i zdravstvo

Radna odjeća za različita područja primjene i zahtjeve s jedne je strane važna za ujednačen izgled zaposlenika, a time i tvrtke, s druge strane važno je pridržavati se važnih sigurnosnih standarda u pogledu njege i održavanja te zadovoljiti kriterije kvalitete. S više od 100 godina iskustva u nabavi i preradi tekstila, SALESIANER je pouzdan logistički partner kao tržišni lider u Austriji.

Asortiman uključuje visokokvalitetnu radnu odjeću kao što su HiVis proizvodi, osobnu zaštitnu opremu (OZO) ili rješenja ormara i sustava za prerađivačku industriju, trgovinu te javni sektor. Nadalje, SALESIANER nudi široku paletu uslužne i kuharske odjeće za hotelijerstvo i ugostiteljstvo - od pregača preko hlača do moderne odjeće za domaćinstvo hotelskog osoblja.

Za zdravstveni sektor nudimo odjeću zaposlenika kao što su hlače, kute, polo majice, košulje u različitim modelima za sve medicinske i sestrinske prostore u bolnicama, staračkim domovima, rehabilitacijskim centrima i domovima umirovljenika. Naš asortiman upotpunjen je odjećom koja je dostupna u različitim bojama ovisno o funkcionalnom području. Zaštitna odjeća, koja je certificirana kao osobna zaštitna oprema, osigurava sigurnost u suočavanju sa zaraznim bolestima. Za nemedicinsko osoblje (kuhinja, tehnika, portir) zaposlenicima možemo osigurati kuharsku odjeću, tehničarsku odjeću i modernu poslovnu odjeću.

Rado ćemo Vas
osobno savjetovati!

Nazovite nas na

a ako želite

Povranti poziv
Prezime*
Tvrtku*
Broj telefona*
Poštanski broj*
What is the sum of 7 and 9?

Aktualne informacije

Preuzmite dodatne informacije o aktualnim temama kako biste dobili kratki pregled.

JOB Folder EN 2023 mockup d13cf5fc

Rado ćemo

Vas osobno

savjetovati!

Nazovite nas

You are using an outdated browser. The website may not be displayed correctly. Close