Sorry, item "offcanvas-col1" does not exist.

Sorry, item "offcanvas-col2" does not exist.

Sorry, item "offcanvas-col3" does not exist.

Sorry, item "offcanvas-col4" does not exist.

HR

Sterilni operacijski mantili za višekratnu upotrebu

Za kompilaciju operacijskih setova individualno prilagođenih kupcu nudimo visokokvalitetne operacijske mantile  od mikrovlakana i troslojnog laminata, koje daleko premašuju zahtjeve EN13795. Setove sastavljaju naši savjetnici za medicinske proizvode s dugogodišnjim kirurškim iskustvom zajedno s korisnikom i mogu uključivati kirurške zavjese za višekratnu upotrebu, kirurške mantile i pokrivače inventara prilagođene zahtjevima odgovarajućeg kirurškog zahvata. Za smanjenje vremena postavljanja i učinkovitije korištenje operacijske sale, kirurški setovi za višekratnu upotrebu mogu se nadopuniti potrošnim materijalom za jednokratnu upotrebu kao što je SmartPack od strane Salesianera.


Sav naš tekstil za višekratnu upotrebu može se identificirati i pratiti pomoću sustava bar koda koji podržava IT. To osigurava da se u naše setove pakiraju samo kontrolirana kvaliteta i visokokvalitetni proizvodi. Inovativni materijalni sustavi jamče optimalnu sigurnost kirurškom timu i pacijentu tijekom svih kirurških zahvata. U EN 13795 uvedene su dvije razine performansi, jer kirurški zahvati postavljaju različite zahtjeve na operacijski tekstil. Oni ovise o trajanju, mehanici i nakupljanju tekućine. Visoka razina performansi, visoke performanse: Za fluidno intenzivne, dugotrajne i mehanički stresne operacije preporučujemo zavjese i kirurške mantile izrađene od troslojnih laminata. Razina performansi Standard, Standardne performanse: Za manje intenzivne, kraće i mehanički manje naporne operacije preporučujemo kirurške mantile izrađene od mikrovlakana.

Medicinski proizvosi za operacijske zahvate

med op abdeckungen 31611f97
OP Mantel draft gruen 487b1e3c
smartpack newsfoto kopie 412c0e5e

Rado ćemo Vas
osobno savjetovati!

Nazovite nas na

a ako želite

Povranti poziv
Prezime*
Tvrtku*
Broj telefona*
Poštanski broj*
Please add 2 and 4.

OP-Manual

Ovaj kirurški priručnik služi kao pomoć i priručnik s uputama za profesionalnu upotrebu višekratnog kirurškog sustava zastora, višekratnih kirurških ogrtača, SmartPacka i višekratnih instrumenata prema definiciji SALESIANER-a.

OP Handbuch 2023 DE IA mockup a8fb6cf7

Rado ćemo

Vas osobno

savjetovati!

Nazovite nas

You are using an outdated browser. The website may not be displayed correctly. Close